Tuffing! <3



Ingen träning :(

Ingen träning idag pga. busvädret!
Jag red en sväng i skogen i stället, andy är precis tokig i snön!

Jag fick mina länkar till filmerna från Mjölby idag också:





Ingen bild...

Hola!
Har ingen bild på Andy i snön.. Idag red vi iaf ut och busade med Caramellen och Linda (: Både Andy o Mela va helt galna, hahha. Härligt att se dem så glada!
Hasta Luego / A

Vila!



Andy har inte vilat-vilat på länge så han fick stå helt idag då jag har mycket att plugga.. ¨/ Gud vad Andy hatar att stå, haha. Jag var iaf uppe och mockade, borstade och tog fram ett tjockare täcke för gud vad det snöar och är kallt!! Får väl se om vi kommer iväg till träningen på torsdag.. I morgon ska jag i alla fall rida ut i skogen och galoppera i den mysiga snön, då blir han nog glad.
Ciao / A

Snö!



Ja, som rubriken lyder, det snöar ute.
Positivt i och för sig eftersom banan inte fryser då ;) Jag dressyrtrimmade Andy på banan i dressyrsadeln. Han tjafsade i tjugo minuter men sen' blev jätte fin då han insåg att det inte tjänar något till att bråka. Jag red lösgörande först och flyttade, red lite öppna och sluta. Super fin efter ett tag! I morgon blir det nog vila för hans del, onsdag ut en sväng i skogen och på torsdag är det hoppträning för Larsa!
/A

Dagen efter tävling



Andy saknar nog sin sessa... Han gnäggar åt skimlar, söt är han! ;)

Idag har Andy iaf gått en lång men lugn sväng i skogen, lite lagom efter en tävlingsdag. I morgon blir det nog dressyrtrimm på banan om den inte fryser i natt vill säga.

/A

Tävling

Andy var helt otroligt fin idag! Hoppade LB, LB+, ett stort startfält med maxade hinder och svår bana resulterade i fel. Jag hade ett ner i varje klass men båda nerslagen var helt och hållet mina fel och det kom jag bara några utanför placering på, hmm illa. Andy lyssnade iaf på minsta lilla rörelse och gick i den galoppen då han kan hoppa hus. Ja, grymt fin helt enkelt! Nästa tävling blir LB, LA utan tvekan. Han hoppar så mycket bättre på större hinder.






Hoppträning

Hoppträningen för Larsa igår gick verkligen toppen! Han var fin redan under framridningen då han lyssnade på varenda rörelse, riktigt uppmärksam och det är verkligen ett stort steg framåt!
Har verkligen trimmat ordentligt med dressyr de senaste dagarna vilket verkar ha gett resultat. Sprången var fina som vanligt men jag hade sån' kontroll på honom. Känns riktigt bra inför morgondagen då det är tävling i Mjölby.









Träningsblogg!

Tänkte faktiskt börja skriva en träningsblogg om "Andy".
Andys Champ är född 01 och är en import från Irland som jag haft sen' september! :)

RSS 2.0