some pics

Men min ponny är sötast, barnponny är han också!




FJÄLLEN

Helloa!
Förlåt, har inte uppdaterat ett piss för ja har varit i fjällen och blogg drar sjukt mkt internet så det segar... menmen. And va iaf hos equiterapeuten idag och han var sjuuukt sne.. han ska på återbesök om två veckor och tills dess ska han gå hååårt. jaja, ska hem o prata med Linda innan jag vet helt (: Tänkte lägga upp bilderna nu också. pusspuss.

ut.

Hellluuu.
Andy fick gå ut lugnt idag med Caramel och vi red lilla rundan baklänges. Han va pigg och glad som vanligt och skötte sig bra! (: Red även Mazinska på banan och hoppade några skutt oså red vi ut småtrollen en sväng för första gången och gud så duktiga!

Jag hittar inte sladden till kameran så lite klurigt att lägga upp bilder då... jaja. Får ta och leta reda på den och ladda upp imr, loooovar! Har massa bilder nu helt plötsligt! :D

ut.

tjoobre!
Igår longerade jag Andy på banan, duktig ponny. Han är så mysig nu för tin'. Idag hade jag tänkt åka upp lite senare och rida ut en sväng. Har så sjukt mkt att plugga så ska väl återgå till min psykologi nu... -.- Lägger upp bilder imr tror jag! (:

ingen uppdatering..

Har inte tid just nu så..
Tävling gick sisodär.. ska ta det lite lugnt nu i några veckor.. (:

underbar dagen innan tävling tur!



Red ut med Ellen idag i 1,5 timme. Så himla härligt. Red på hacket i solen och det var verkligen varmt! Vi red ner på första fältet i Flemma och sen upp för galoppvägen och in i skogen, sen ner för den superlånga galoppbacken för att rida genom skogen vid vattnet. Åhh gud vad sugen jag blir på värmen så det går och bada med hästarna! Sen red vi iaf bortåt den andra fältet för att sen komma tillbaka till det första och sen hela fabrikenvägen hem igen. Supermysig ritt!
Bild tagen innan sista galoppen, han var superhärlig idag! <3
Har badat honom och tom knoppat?! han blev superfin och gullig. hoppas han går bra imorn, jag ska iaf rida så in i bara den! :D

Hoppträning

Hoppträningen gick sisodär. Kmr inte lägga upp ngn film, elr kanske delar av det. Hoppade 3-kombination som han var jättefin på men tyckte han va lite framtung och tråkig idag :/. Spände kedjan ännu mer i slutet för att få mindre hävstångseffekt vilket blev bättre ganska snabbt och han "sög" mer efter hindrena då än innan men var ganska trött då. aah, orkar inte skriva så invecklat mer än att det är en ny dag på lördag! Skriver kanske mer imr, orka rinte just nu.
Igår glömde jag helt bort att uppdatera men har inte mått så bra men red dressyr iaf vilket gick toppen efter ett tag, men han har ju verkligen vårkänslor alltså. hahha, jajja.
Red iaf Skinny innan på banan idag och han var jätteduktig, så söt är han. thihi. Hoppade några skutt och Linda red Billly, söta är de små trollen.

crazy poney.

japp. Andy va helt knäpp idag också. Red ut ner till Heda för att kunna galoppera mkt och så andra vägen upp. Så var ute i drygt en timme, gick in på banan o jobbade honom lite nämligen och det finns ju ingen botten i ponnyn. Hoppade ett litet räcke ett antal spång och han va helt knäpp! Det ska bli väldigt spännande och se hur han är på torsdag på träningen. Har feber idag med så orkade inte sätta mig och rida ett intensivt dressyrpass. O jag som skulle ridit både Mazinska och Skinny idag. Var ju supersugen på o rida skinny! aja, Linda skulle rida båda småpojkarna på banan när jag åkte hem så hoppas dt gick bra :)! Billy fick också nya skor igår och Kjell skulle komma idag me och fixa de andra så får la se! :)

Galen ponny!

herre gud alltså. Andy i ett nötskal. Hade tänkt rida på bana men det blåst faktiskt en del i skogen?! :o så ja red ut en sväng med Carro ist men i dressyrsadeln o på det tredelade. Han va jättelugn och fin så länge vi skrittade o travade sen tog vi en galopp o de gick helt okej men asså när vi galopperade igen. herre gud. Han stack med mig, verkligen stack! Jag brukar alltid få stopp på honom men han bara stack och lyssnade inte ett piss. Efter typ 2 min? på grusvägen lyckades jag få stopp på honom genom att bara ta i en tygel, herre gud. galen ponny. Då bestämde jag mig iaf för att gå ner till banan och red där i typ en halvtimme, jättefin blev han och han var coollugn. knäppis. Så red honom i över en och en halv timme idag men det var väl mitt straff för hans två lugna dagar... hehe. Han fick nya skor också, nu är han verkligen jättefin i fötterna så det är skönt.

Red Caramel efter nere på banan och hoppade några skutt och det är första gången hon verkligen försöker bocka med mig, hehe. Jag och Linda bytte sen så jag red Mazinska lite och hon är ju för söööt! Hoppade lite på henne med, lyckades ramla av, ja det var ju inte Andy jag satt på elr hur? hehhe. Småpojkarna fick gå promenad idag och imr ska vi rida dem på banan, jag ska rida Skinny :D

BILDER mantorp.



Har glömde bort att lägga upp dessa söta bilder... Hoppbilderna har jag inte fått än, men lägger upp de så fort jag får dem! :D

visst är de söta?

Minimi Hill                                                              Billygray con & Gloves Star

Billygray con & Gloves Star

Fast min pärla är ju finast ! <3

ut med Linda!

Åkte till stallet vid 20 över 8 idag och hjälpte Linda släppa ut hästarna o fixa! Vi mockade o fixade allt och jag städade ur mina skåp, så nu har jag två! hahha. Hon jobbade med Minimi på banan, sen red vi caramel o mazinska, efter det Lillen o Andy. Det gick bra me båda och Andy va extremt pigg, hehe.

hemma!

Japp, hemma nu och har duschat så ska väl ta och gå o sova, så himla trött! Andy har vilat idag och mamma har mockat och fixat under dagen.
Billygrey con , Glovers Star och Minimi Hill är de nya stallmedlemmarna. Undra vad Andy säger imr när han får syn på två söta grå ponnyer? Lutar åt att han får sällskap i hagen också, då blir han glad! Kommer nog en del bilder imr! :D

SKÅNE, hihi.

Sitter i lastbilen med Linda, Owe, Diezel, Skinny, Billy och Noname på väg hem från Josefin. Det var ett lyckat besök! Två glada tjejer sitter och väntar på att få komma hem om 40 mil och få visa hästarna sitt nya hem! Andy kommer bli lycklig över att få träffa två gråisar! :D

HOPPTRÄNING


ut med Linda!

Andy fick gå en sväng med Mazinska idag! Red ett varv i Flemma, mysigt mysigt. Min ponny va lika pigg och glad som vanligt. Mockade o packade påsar o hinkar osådär. Imr får han vila och mamma mockar för då ska jag ivääääg. hihih :D

RSS 2.0