ANDY VA SÅ GRYMT FIN!

Jaaaaaaaaaaa! GRYYYYMT FIN! Hoppade en 100,110 bana bara för att bygga självförtroende och han va så grymt fin! ååååh vad glad jag blir när det går så bra! Larsas komentar: "Rid så här så kan du rida hur många msv banor du vill!" Film kmr imr, hinner inte idag tyvärr. Har stort engelskaprov imr som jag måste plugga på! Hoppträning nästa vecka, tävling den helgen, träning veckan därpå, sen äre inget o måndagen därpå sen är det tollstad och den veckan har jag ingen skjuts men tränar ju för Arnold då då! :D

uppd. tävlingstermin

Har gjort lite ändringar....

v.14
9 APRIL
Örebro
reg
LB/LA
v.17
25 APRIL
Tollstad
reg
LB/LA
v.17
30,1MAJ
Assarsson träning


v.18
-
Gamleby
reg
LB/LA

Åker som sagt till Örebro ist för Jönköping, men det är samma dag oså åker jag o hoppar på Tollstad på måndagen efter påsk, men har ingen träning den veckan så tänkte passa på att va med på Arnold träningen! Det ger så grymt mkt och träningarna är så sjukt bra! Om ni är intresserade av att vara med så kan ni få mejladdressen till Daniela. 900kr för tvådagars hoppning! Har tränat för honom vid 4 tillfällen innan och det gav mycket! :D

Dressyrtrimm

Andy var verkligen så fin idag! Började med att jogga fram som vanligt i 20 min för att sedan återgå till skritten och börja arbeta där. Bråkad en hel del i traven men efter ett tag släppt ehan och bara gick där! :D Gjorde ett x antal galoppfattningar för att träna övergångar och han gick lågt i form tom i övergången! Högervarvet jobbade han på toppen bra i, däremot i vänster va han inte riktigt lika fin men han jobbade på bra. Red mkt rakställt, nästan hela tiden och fokuserade verkligen på vart jag hade bakdelen och mina händer. Duktig ponny! (:

sämst är jag.

Klockan bara sprang iväg. Har suttit med min engelska typ halva kvällen men borde nog ge mig nu och gå upp skapligt imr o fixa dt. För övrigt måste jag sova nu om jag ska lyckas få sova 8 timmar som ja lovat mig själv, hehe. Andy va iaf snäll idag. Red ut en sväng osen ner till banan och jag har kommit på mitt problem :D :D heheh. jaja, hoppas de märks på hoppningen på torsdag! Trodde jag skulle få känna mig helt alone då men mamma kör ut mig och Andrea, yey sällskap (a) oså hämtar Sverker oss efter sen!
Gu va jag längtar tills vi börjar hoppa ute, så himla underbart. det kan inte vara många veckor kvar... 4? hoppas det iaf :) Måste sova nu. natti!

resultat mantorp!

LB A:0/A:0 - 0+0fel 5:a :)
Han va tokfin, även om han var pigg så lyckades jag samla ihop honom bra och får till jättefina språng och lyckas hålla honom på yttertygeln och bara mata på och det blir så lätt då! Satsade lite vilket räckte till en 5:e plats :D


LA A:0
Så himla laddad.... För mkt energi och för lite framåtbjudning skulle jag vilja sammanfatta det. Får upp en jättefin galopp men så öppnar de dörren igen och andy håller på och byter galopp o grejar, han struntar i mig. jaja, måste ju gå igenom starten efter några volter så gör det men så sticker han. Jag tar en förhållning och han nitar? hallåå? ja ja. visst ja red inte så bra men han borde inte stanna ändå. Kmr igen och han typ hoppar mig ur sadeln och tänker sticka höger så var nära på o trilla av. Fick aldrig ngn rytm och rev kommande plank. Sen hoppade han faktiskt fint även om jag hade pet ner, fina språng igen och jäklar vad han hoppar med bakbenen! Kommer ner igen och har två kvar och rider inte ordneltigt in i kombinationen och då hoppar han inte, så ute. jaja, bara ta nya tag! Vårkänslor gör nog inte saken bättre... han har ju varit pigg hela veckan och var ju rätt tokig på träningen i torsdags också!

sorry.

orkar inte lägga upp filmerna idag, men de kmr imr lovar! Måste sova nu, ska upp tidigt ;p

hinner inte uppdatera nu ;p

tävlingsresultat och film kmr ikv, ska in och bowla nu me mina tjejor! <3

tävling

kom till stallet nu! nollnollade LbB och blev 5:a! :D LaAn däremot gick sisodär, skriver mer sen :)

Dålig uppdatering...

Har verkligen inte orkat skriva ngt, men red ut ner till Björkö o runt Heda o allt. Gick iaf bra men han va helt crazy, blåste ju visserligen en del men ändåååååå. jajja, måste sova nu för att ladda tävling imr! Gåre bra kmr ja nog göra allt för en mobil uppdatering annars skriver ja när ja kmr hem! hahha! pusspuss.

FILM


hoppträning!

hahah, herre gud vilken pigg och glad ponny man kan ha då! :D
Joggade fram, sen gemensam uppvärmning och sen började vi hoppa lite studs. Som mamma inte filmade.. Han va galen som bara den och bara studsade, hahha. Började sen hoppa lite på ett litet räcke och likadant där. men men, har ju bara hoppat några språng på räcket på banan sen sist jag tränade så det har väl en förklaring kanske ;) Han höjde upp räcket lite och vi hoppade igen, sen började vi rulla på en liten oxer. Lika pigg nu också, han verkligen studsade när jag fattade galopp och höll på, men men!
Banan vi hoppade var på 9 hinder med 2 kombinationer och linjer och bågar med icke relaterat, banan låg på 100-120cm :)Han var iaf verkligen kanonfin och ur sväng så lyckades jag verkligen genom att jag spände bågen som vi brukar göra och han hoppade upp sig jätte bra men så lägger jag honom stort till sista kombinationen men han hoppar iaf så han nockar mig på vägen upp i språnget och en gång till sen, aah det gjorde svinont och har fått världens fläskläpp på vänstersidan av underläppen och har ap ont i käken på högersidan, kan knappt tugga! jajja, HAN VA TOKFIN! FILM PÅ G!

hemma!

kom hem nu, har en fin fläskläpp men min ponny va underbart fin, uppdaterar snart! :D

sorry.

sorry, men orkar inte börja krångla med youtube nu. Ni får dressyrklippet imr tsm med klipp fr hoppträningen! Åååh, har inte hopptränat på två veckor, Andy kmr nog va pigg :D Är iaf klar med min uppsats nu! Elr jag skrev ut en disposition, tar med den till skolan och jobbar med den på APt, har lite frågor ang. ekonomin ;)

Ridhuset!

Lotta red Andy nere på Heda idag :) Han blev jättefin! Kmr nog en filmsnutt sen men jag måste tyvärr va helt osocial och återgå till min kära uppsats om 1900-talet. hhm, kul? svar nej. Är klar med historian i princip så påt med samhällskunskap också dååå.... -.- Lägger i så fall ut klippet typ vid 9 tiden :D

37 ist för 37,5 :(

Ett icke hästrelaterat inlägg...  ååååh :( Fick mina converse från USA igår men det va stlr 37 och jag hade beställt 37,5 :( De låga funkar, men det blir inget skönt när det trycker över tårna.. Båda är till salu om ngn är intresserad, sålda! De amerikanska storlekarna är en halv stl större. Jag har 38 annars ;) Så får la beställa nya.. hehe ;) men jag äääälskar de låga!



SCHOCKEMÖHLE/HL



Schockemöhle vs HL... hmmm. vill ha nått i blått iaf! :D


VILA

Andy får vila idag, han behöver ju vila ngt innan tävlingen och imr kmr Lotta igen, på torsdag äre träning för Larsa :D, fredag måste han gå och på lördag ska vi till mantorp så det får bli idag :D! Känner att jag inte lagt upp några filmer här på jättelänge men mamma har inte filmat något i dressyren nu oså ingen hoppning förra veckan men på torsdag blire film! :D

VECKANS PLANERING

måndag: dressyr
tisdag: vila
onsdag: dressyr
torsdag: HOPPTRÄNING!
fredag: ut
lördag: TÄVLING!
söndag: ut

LOTTA ÄR HEMMA

Förlåt för dålig uppdatering, jag vet! men har massa o plugga och har ridit massa! Idag däremot har jag bara ridit Mazinska så jag och Lotta red ner dem till Heda och red ett tag. Gick helt okej, skulle dock velat haft lite mer tid i ridhuset, vi va lite sega ner så ;p men men. Mazinska bara trippade på så himla söt, det är ju verkligen så man skulle kunna rida henne ett dressyrprogram på henne bara så där ;p haha. jajja.

VINTERBILDER

Lagom stor eller?


dressyrtrimm

Morgonfodrade, släppte ut hästarna och mockade och fixade allt i stallet åt alla fyra innan jag red.

Andy:
Fick gå nere på banan och asså det är ju en helt ny häst! Gud vad han var fin idag! Joggade fram i en kvart och gick tillbaka i skritt och började arbeta honom. fin i skritten från början och jag red på trekvartslinjerna och fokuserade på att verkligen försöka få honom att gå på ett spår. Gick över i trav och la in volter men försökte att inte ställa allt för mycket utan att hela tiden ha honom relativt rakställd. Red samla några steg oså fram igen. Så himla fin! Högergaloppen bara föll han in i och jobbade på superbra, däremot blev det lite problem med vänstern.. men efter att ha galopperat honom två varv runt på spåret så blev han riktigt samarbetsvillig och kämpade på bra. Han är verkligen sig själv igen och jag vill ut och rida fler dressyrprogram, hehe! :) Men det är så kul när han går så bra, han som inte ens gått rida på banan och nu var det massor snö där.. men men fin var han iaf! att jag liks kan sitta och fokusera på mina problem ist, hade jätte stadiga händer nu och kunde verkligen sitta på sittbenen och arbeta honom :)!

Lillen:
Red ut utan gramanen idag ;) Red en truddelutt i Flemma och han var jätteduktig, red säkert i en timme och han var jätteavslappnad och fin!

Mazinska: Fick bara gå ett varv runt lilla rundan. Hon bockade inget idag :( hhhaa. hon är så söt när hon går där och arbetar på :)

Caramel: Hon har gått hela veckan så hon fick vila idag :)

Lillen (:


Östgöteamet i hoppning

Måste ju säga att jag är lite sugen på att söka. Anmälningstiden är förlängd till den 25 så har ju lite tid på mig iaf! Det är 4 obligatoriska uppsuttna träffar 1 frivillig samt 5 avsuttna träffar. Jag kmr ju få skippa några tävlingar de säger ju sig självt men å andra sidan har jag möjlighet att utvecklas...å andra sidan går det ju söka nästa år på storhäst...  jajja få la fundera till den 25 :)

snöööööööööööö

Kom hem för nästan en timme sen.. Varit i stallet sen halv 5 men jag tkr jag varit rätt snabb med tanke på vad jag gjort.. mockat åt andy, packade påsar åt Lindas tre också, gjort mina hinkar vatten osv och har ridit alla fyra, haha! Tur man inte har fyra hästar varje dag.

Andy: lille tokungen. Han blir ju precis galen när han vilat två dagar och när det är snö ute. Red iaf ut och det var ganska mörkt då jag red Caramel och Lillen innan. Kul och gå från Lillen till Andy, haha liiite skillnad Lillen är liks 180+ ;) Red iaf Flemma ner vid fältet och upp för backen. Va ute i 50 min i skritt, trav och galopp. jobbade honom i överdrivet låg form och "släng" trav som Fam sa var bra för att få honom att bygga mer muskler i manken. Han var jättefin men fjantig, snön gör väl sitt också. En snökocka och jag skrittar på långa tyglar, han kastar sig och skenar hemåt säkert 20m var så himla nära på att flyga av hahha. men men han tyckte det var roligt att få va ute och bus igen! <3

Caramel: älska hästen. hon är så speciell!  Red henne samma runda som Andy, när det var ljust däremot. Pigg och glad och samarbetsvillig som vanligt. Galopperade i fältkanten och uppför första och andra backen. Självklart kom den skällande shäfern, buss, bilar och en snöslunga. hahha men hon blev inte skrämd av något faktiskt, måste ju säga att hon är grymt snäll med mig!

Lillen: stoooooor han är då men snäll. Red honom med gramanen, mycket häst men samarbetsvillig som bara den. Red även honom en truddelutt i Flemma i ungefär en timme. Galopperade en gång bara och travade mycket men har knappt ridit honom ju. Lyckades iaf rida ihop honom riktigt bra i skritten och traven! :D duktig häst.

Mazinska: Hon är ju för söt. Red henne till fabriken och tillbaka på andra sidan så va ute i 35-40min. bockade en hel del i galoppen, söt är hon den lilla tösen. Som att rida en C-ponny. gullig.

Har en bild på mig och Lillen som jag slänger upp sen men nu måste jag chila och äta och duscha innan jag svälter! Har inte ätit något mer än en macka sen lunchen i skolan! :O


NICE!

såg nu att det är Larsa som bygger i Tollstad också, kul! Så två tävlingar där han bygger. ja, det är väl knappast någon nackdel iaf :D

some pics


Tittut!

trötter.

CARAMEL & ZIMPAN

Jag har ju dock inte vilat dååå. haha. Lindas fot var inte alls bra idag efter hoppningen igår så jag fick rida både Zimpan o Melan. ååh, båda två är ju så mysiga! Mazinska bockad eingenting idag :( hahha, hon jobbade på fint i galoppen ist vilket visserligen är bra! :) Caramel red jag med sporrar idag och lyckades jobba ihop henne riktigt bra i skritt och trav iaf. Caramel är verkligen min drömHÄST! <3
Bilder på g.

VILA

I övrigt så fick Andy vila idag då jag inte hann rida något innan vi åkte till Fam och han får skrittas en sväng imr! Han lär nog ha träningsverk imr så det heter duga, han var supertrött när vi åkte därifrån idag ;) Blev också superglad när tollstad la in en LA, bra då kan ja åka LB/ LA måndagen efter lovet så får se till o rida på söndagen iaf. hahha. Ullis och Linda rider honom på lovet. spännande spännande. Bara väntar på att det sega folke ti Gamleby ska lägga in sin propp, fick svar från dem idag att de inte bestämt några klasser än -.- Vaggeryd la inte in någon msv, nu är jag i mitten av maj alltså.. jajja bara hoppas, vill hellre deb där än hemma! (:

Equiterapeuten

Kom hem från stallet för typ två timmar sen. Har knappt varit hemma idag så har inte haft tid att skirva här. hihi. Åkte iaf till Fam vid 10 i fem, han skulle va där vid halv 6 och bahandlades till kvart i 7. När hon började gå igenom honom sa hon det att han var väldigt jämn i hela kroppen och att hon trodde det jag sagt (att han går på dubbla spår, att han spänner sig i halsen osv) skulle va mkt värre. Han va liks generellt mjuk och fin. Det första hon hittade va en låsning i kotorna i halsen och hon knäckte en gång där och det knakade även i höger fram och i vänster bak. Det är ju helt naturligt och han va fin och hel i benen som hon kunde se. Det jag sa med halsen kan bero på att han är mer anstängd i nacken på höger sidan än vänster och att han är mer inbunden i bogen på höger sida och så va han lite öm i käken, annars inget. Elr jo att min dressyrsadel inte ligger bra :(:( elr asså Andy har breda bogblad så måste sadla typ 10 cm längre bak?:O och då blir den för lång och trycket hamnar liks på länden, men precis som hon sa går det kanske lösa med något att höja upp sadeln men inte baktill så att trycket från bossorna liks försvinner de sista 5 cm. Och att jag borde börja använda gelepadden under hoppsadeln då den inte är 100% jämn framtill.

Så inget allvarligt problem och jag kan rida i den som den är också men inte i längden. Han har inget ont i ryggen alls, bara att ja inte kan bygga upp honom som hon vill ha honom om han ser ut som han gör och om ett halvår kmr han va 2 cm större säger hon!? hahha när han musklat upp sig rätt, hon visade hur dt kmr se ut o han blev verkligen större. Inget större fel, mer än att hon knäckte lite o körde laser för att mjuka upp cellerna vilket verkligen gav resultat i masseringen. Hon gav mig lite massagetips till ryggen, lite i nacken och käken som han också var lite öm i, kanske ska ta o ta tandläkaren snart också? och så ska jag dra honom i svansen ngn gång i veckan för att höja ryggen också. Om ett halvår kommer han va jättefin i kroppen förhoppningsvis! Och hon var rätt chockad över att ha en häst med så få fel. Det var liks bara småpet här och där.
Och jag får INTE överböja honom när ja rider alls! Vilket vi jobbat med på senaste tiden och det är kanske därför han blivit värre med bakdelen mot slutet. Jag ska istället arbeta honom genom att rakställa och samla honom några steg i taget och kanske jogga i 20 min och rida intensivt i 30 min sen och så fort han försöker komma undan så ska jag aktivera vänstersidan.

Hela problemet ligger i att han är överrörlig och lätt försöker smita undan genom att t.ex. ha "dragkamp" med mig för att slippa arbeta ett tag, så känns jätteskönt att han är fin i muskulaturen o allt! :D:D ska tillbaka om ca en månad beroende på hur jag känner att det går framåt! :)

Dålig uppdatering...

yes, har inte orkat skriva. Har massa i skolan nu :/ Igår red jag iaf både Mazinska och Caramel. De skötte sig fintfint! Andy också :) jatte myyys i solen. Passade också på att tvätta lte täcken när de kan torka någorlunda ute ;) Ska tömma mina skåp i helgen också hade jag tänkt så jag lämnar lite plats åt de andra med , hehe. Idag var ja också uppe tidigt så red en sväng med Linda! Red Lillen också, hihi. han är stooooor! nee, nu måste jag plugga igen, ciao!


trimm!

Trimmade på banan idag. I hoppsadeln denna gång med dressyrtränset... Andy fjantade runt som vanligt och var mega jobbig så byggde upp det lilla hindret på typ 30 cm och hoppade säkert 40 språng, men guuuuuu va lugn han blev och vad fint han gick efter det!! han är ju rolig den lille busen. Ska iaf till Fam (equiterapeuten) på onsdag kväll, ska bli spännande och se vad hon säger! Hoppas hon hittar lite att jobba med så det kan va förklaringen till hans stelhet som bara blir värre i vänstersidan.. jajja, bara vänta och se.
Red iaf Caramel SJÄLV idag, ut en sväng. Kan ju inte påstå att Lindas fot är särkilt fin alltså.. Så imr ska jag upp till stallet och Rida Mazinska sen kommer Ullis så rider vi en sväng me Andy och Caramel. jag älskar hästen! Hon är så mysig och det tkr ju verkligen ingen annan, hahha. ciaaao!

uteritt!

För övrigt red jag ut en sväng idag vilket gick bra!
Stackars Linda som tävlade idag, blev sparkad på framhoppningen men rider ändå (foten var näst intill bruten) och blev 6a av 70 starter, haha. Imr ska jag rida ut en sväng me henne tror jag :D

Charles owen ayr8 leather

Hjälmen är underbart skön! Asså det är sjukt. Jag beställde den i helgen, pengarna drogs i tisdags så den skickades i onsdags och var framme i torsdags. hahha! Snabbare än västen som skickades inom Sverige ;)

Dressyrprogram

Gick inte så bra :/... Han va spänd, stirrig och tyckte dressyrstaketen va läskiga.. hahha , den lilla muppen. men men, blir fler program! :)


FILM



hoppträningen gick super!

Andy var så himla lugn och hoppade jätte fint! Vi började som vanligt att jogga, flytta, volter och rida på rakt spår osv. Han var lugn redan då men jag trodde att han skulle tagga till men icke sa nicke! Vi började rida över travbommar, lägga in travhoppning, bågar på relaterat avstånd och sen hoppade vi en liten slinga. Nu vet jag också exakt vad jag gjorde för fel i skogslotten i LAn (när han rev in i kombinationen) för det blev exakt lika dant idag på ett räcke med matta uppe vid spegeln, aah ni får se på filmen. Redan när jag landar efter oxern så måste jag våga rida mer med inner och spänna bågen, för titt så lätt det blev helt plötsligt att se avståndet och rida (: jajja, då slipper ja förhoppningsvis det felet ngn mer gång ;)
Film är på g!
imr är det dressyrprogram som gäller ;) får la se hur det går.. mamma filmar iaf, får väl se om den är okej att lägga upp ;D hehe.

manen är fin och dags för hoppträning!

Yes, blev klar med manen igår!
Kom hem från skolan för ngn timme sen och ska ta ngt att äta nu innan det är dags att ge sig av mot mantorp för att hoppa! Hoppas han sköter sig bättre idag än vad han gjorde igår ! :)


bilder fr vår skrittsväng :)


ingen uppdatering igår ..

Kom hem sent så glömde helt bort att skriva.. Red iaf på banan vilket absolut inte gick bra! fattar inte vrf, men det går verkligen aldrig bra när jag rider där... :/ jajja, hoppas han går bättre idag :) Åkte direkt från stallet till jossan och klippte lillemannen :)
På tal om ngt helt annat så var jag hos tandläkaren idag och hade 2 hål i tänderna... hahah, illa. käktänderna, kan det bero på att jag borstar dem slarvigt? hhaha. jajja, så nu ska jag fortästta va stammis hos tandis så ska dit två ggr samma vecka och en vecka innan... i april/maj, suck -.-

Charles owen ayr8 leather

Just ja, min hjälm skickades tidigare idag, så den kmr förhoppningsvis på fredag, annars i början av nästa vecka! :D

vila

var uppe direkt efter skolan och mockade och fixade. Tog ut Andy en stund och gick en promenad. Inte för att det behövs eftersom han rör på sig gott och väl i hagen men han blir så uttråkad när han vilar så då hoppar han ju över staketet och håller på... så aah, jag gick en sväng för det ;) Passade på att rycka manen lite till så blir nog klar om jag offrar en kvart imr! :)

ryckt man

nästan iaf.. den är inte klar än. Han är inte jätteförtjust i mig när jag rycker manen så tänkte att jag skulle ta resten imr och på onsdag.. Glömde ta ett "före" kort så här får ni en bild där halva manen iaf är klar! (: Eller den ska ju jämnas till också men den är iaf urtunnad ;D


pandy


Dålig uppdatering...

Har massor att plugga... Igår fick iaf Andy gå ut lilla rundan lite lugnt och lagom efter tävling. Idag fick han gå ut en sväng tillsammans med Linda och Bimme :) Red honom på det tvådelade vilket gick bra förutom i galoppen. Han är så himla staaark! jajja. Ove skulle harva banan nu så snart gåre rida ordentligt där också!! :D så blir nog en tur på banan någon dag i veckan !! :D guu va jag längtar till man kan rida ute i bara t-shirt och tyckta att det är varmt, tur det inte är långt kvar. Längtar till sommaren men längtar ännu mer till nästa tävling som blir i mantorp den 25 mars! LB/LA. Sen vill jag att jönköping ska lägga ut sin propp också så jag kan planera! hoppas på LA/LA där... dock har jag en känsla av att det kommer bli LC, LB, LA, MSV. Vad ska alla dessa LCer göra på regionala tävlingar?? LC finns det ju gott om på lokala...


Bild på Andy i rundeln, lördag morgon

Charles owen ayr8 leather


Just ja! Har beställt hjälmen nu iaf! :D häääääär. Och med frakt och allt kommer jag få betala 2625 kr! Lite skillnad från priset i Sverige! ;D

FILM


resultat skogslotten!

Är inte jättenöjd med dagen men det kan ju inte gå bra jämt..

LB
A:0/A:0
Han va fin men ja borde haft mer tryck i galoppen från början.. Fick ett skitpet på ettan ! men de på framhoppningen skickade upp mig osen fick ja skritta i typ en kvart? Då dör ju han totalt så han va rätt off liks. Men efter kombinationen (nr3) så vaknade han till och hoppade fint. Efter sen drack han 10 liter vatten! lille gubben, men han va inte törstig innan. och han va kissnödig så var väl därför han va lite loj. jajja helt okej!

LA A:0
Laddade om för LAn och när ja gick banan kände jag verkligen hur teknisk den va och skogsl ridhus är ju inte så stort så dt är svårt att verkligen få igång en bra galopp, men hoppade ettan helt okej, tvåan ner hoppade trean fint och sen va det liks in på en kombination som stod på trekvartlinjen och 10 m från väggen så hann ju knappt vända upp så kom den och då hann jag inte rakställda då ja inte riktigt va beredd på att den skulle komma så fort så rev A och blev helt knäppt till B så missa det, han sprang inte direkt förbi, han fatta bara inte att han skulle hoppa... så vänte upp igen och fick omtramp in och rev igen jag försökte få honom att hoppa ut men aah stopp där så ute. vände upp o hoppa ettan och den hoppade han grymt fin! men det va få nollor, många med fel och ett par uteslutna...  Hon innan mig gjorde lika dant och just därför tänkte ja ju på dt också men dt gick inte få jämna galoppsprång in så aah och två efter mig gjorde lika dant...

I LBn va alla hinder små tyckte jag och banan var super lätt o så kmr man till LAn som för det första är super maxad och extremt teknisk. Det kändes elakt när ridhuset är så pass litet som det är. Jag hoppade liks ett hinder, sen kom väggen o sen direkt från väggen kom ett nytt hinder så jag kunde liks inte hålla den galoppen jag hade velat haft! Så det va liks som att LBn va byggd efter LC ryttarna och att LAn va byggd för msv ryttarna.. Stor skillnad på banorna iaf, jaja. inte hela världen. Hoppträning i veckan, inget nästa vecka, hoppträning veckan där på och sen tävling i mantorp :)

Film är på g!

trimm!

Trimmade Andy på banan lite idag med Ellen och Carro, efter en stund red vi däremot bort mot fabriken ist. Red Andy på det dära bettet som jag inte vet vad det heter med kopparringar. Han går bra på det nu mer :) ååååh, är jätte tävlingssugen! Hade tänkt att lasta vid halv 10 imr och julia hänger med :D

Hoppträning



Han va verkligen toppenfin idag! Känns kul med tanke på att det gick åt skogen igår, haha (:

trimm

trimmade idag men det gick verkligen inget bra :( Han var helt ofokuserad på mig och var över allt hela tiden.. Lite för mycket energi idag kanske? jaao. men men, red i nästan 1,5 timme, han blev någorlunda lösgjord mot slutet men det var inte det själva tanken var för lösgjord var han redan från början och sen blev han stel som en pinne. Försökte trimma på "den nya ridningen" och det gick bra i skritten och i högervarvet med alla övergångar och allt men när jag gick över i vänster förstördes verkligen allt. Han tyckte det blev jobbigt och då gör han inte ett piss av vad jag ber honom göra. jajja. hoppas det går bättre på hoppträningen imr! :D

VILA

Andy har iaf vila idag så har varit uppe nu och mockat, packat påsar, gjort hinkarna och borstat lite (: myse ponnyn har varit min i ett år idag ! <3

veckans planering:
måndag: ut
tisdag: vila
onsdag: trimm
torsdag: hopp
fredag: ut
lördag: TÄVLING
söndag: skritt ut

BÄTTRE KVALITÉ


Har haft min stjärna i ett halvår idag! <3


RSS 2.0